Ekspresowy bekon rolowany pieczony


Bekonu nie trzeba doprawiać, gdyż jest już posolony i doprawiony na ostro. Bardzo smaczne i szybkie danie lub przekąska. Polecam🙂
(Dla 3-4 osób)
Składniki:
– 2 opakowania bekonu rolowanego Sokołów z Biedronki (po 330 g) 
Bekon można upiec na grillu lub w piekarniku. Rozgrzać piekarnik do temperatury 200 ˚C. Bekon wyłożyć na blaszkę wyścieloną papierem do pieczenia. Piec ok. 20 minut do zarumienienia mięsa. W połowie czasu pieczenia przewrócić mięso. Podawać z ulubioną sałatką.
Poprzedni Pani Walewska
Nastepny Sałatka z groszkiem

6 komentarzy

  1. gotujzwojciechem
    6 maja 2012
    Odpowiedz

    da się samemu zrolować pewnie?

  2. Helen
    6 maja 2012
    Odpowiedz

    Myślę, że spokojnie da się.

  3. Dusia
    6 maja 2012
    Odpowiedz

    o jakie smakowite:)

  4. sniadankomania
    7 maja 2012
    Odpowiedz

    wygląda świetnie! 😉

  5. cynamonka-bp
    9 maja 2012
    Odpowiedz

    świetny pomysł:)

  6. Dorota
    13 maja 2012
    Odpowiedz

    Smacznie i pomysłowo:-)

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *